ЗА НАС

Ваш АГРОКЛАСИК

АГРОКЛАСИК Е МАКЕДОНСКИ БРЕНД

ЗА ПРОДАЖБА НА КВАЛИТЕТНИ ОВОШНИ САДНИЦИ

СИСТЕМИ ЗА НАВОДНУВАЊЕ И ОРГАНСКО ЃУБРИВО

 

-Започнавме полека но сигурно, во чекор со времето, навлеговме со креативни идеи, работевме напорно и со стил, пред се со врвна услуга и незаменлив квалитет. Светските трендови во денешните глобални текови наложуваат брзо квалитетно и ефикасно услужување во сите деловни сфери, па така и во сферата на земјоделието.

-Брендот АГРОКЛАСИК се има изградено на сегашната супериорна позиција со повеке годишната напорна  работа, со постојано усовршување на работењето и давање достапни услуги и совети од областа на земјоделието. Со висок профенионализам и посветеност во работата, ви овозможуваме преку презентации и стручни консултации да се запознаете со нашите услуги, што понатаму се надеваме ке прераснат во деловна соработка.

Овошен Расадник

Овошен Расадник

Лиценциран овошен расадник АГРОКЛАСИК врши продажба на сите видови овошни садници од видот: Аронија, Лешник, Орев, Бадем, Гоџи Бери, Слива, Круша...

Системи за наводнување

Системи за наводнување

Дали ви здосади полевањето ??? Ние вградуваме и одржуваме автоматски системи за полевање од програма на американските компании HUNTER и RAIN BIRD...

Органски ѓубрива

Органски ѓубрива

Зошто органски ѓубрива !!! Затоа што со органските ѓубрива добивате побрз раст повисоки приноси поздрави растенија и повкусни плодови...

 

РАСАДНИК

Ваш АГРОКЛАСИК

ЛИЦЕНЦИРАН ОВОШЕН РАСАДНИК АГРОКЛАСИК

– Расадник Агрокласик секоја пролет и есен ви нуди сертифицирани здравствено безбедни и квалитетни овошни садници. На домашниот пазар нашите садници се препознатливи по ниските цени и високиот квалитет. Ние расадник Агрокласик во текот на целата година договараме продажба на сите видови овошни садници, потоа и физички ги продаваме во текот на есента и пролетта. Кога е во прашање поголема количина садници за подигање на овошен насад, наш совет е да резервирате навреме,т.е пред сезоната за садење бидејки тогаш имате најголем избор и најповолни цени.
– Се консултираме со вас во изборот и видот на садниот материјал, за квалитетот на вашето земјиште, врс основа на агрохемиската анализа на почвата која претходно сте ја извршиле. Во тој случај би го добиле нај адекватното решение за вашиот насад.
– Наша цел е овоштарството во земјава да се движи во вистинска насока и развива на професионален начин, со што би добиле европски стандардизирани овошни насади, како би дошле до овошје кое би било квалитетно убаво, здраво, барано, и исполнувајки ги сите стандарди како за домашните така и за странските пазари.
– Ние ги изготвуваме сите потребни документи за субвенции, односно овозможуваме полесен пристап до програмите на Евро фондовите.


Садници Од Ореви

  • slide1
  • slide2
  • slide3
  • slide4

КОНТАКТ

Ваш АГРОКЛАСИК

Нашето мото е

КОРЕКТНОСТ, НИСКИ ЦЕНИ И ВИСОК КВАЛИТЕТ

тел. 072 249 180